Nieuws    Info    Deelnemers 2010    Inschrijven    Gastenboek    Foto's   
 


Route ZeeZeilRace 2010

Voor de mensen die niet op de teampresentatie borrel zijn geweest, of hem niet meer kunnen herinneren, hier nog een keer de route.

Dag Van Naar Afstand
Zondag Athene Poros 29 Mijl
Maandag Poros Agistri 15 Mijl
Dinsdag Agistri Epidavoros 10 Mijl
Woensdag Rustdag
Donderdag Epidavoros Aegina 14 Mijl
Vrijdag Aegina Athene 17 Mijl

 

Volg ZZR 2010 op Twitter:

 


ZZR in samenwerking met:

description

 

 

 

 


4 maart Teampresentatie borrel

4 maart is het zover, de teampresentatie borrel. Deze borrel zal net zoals altijd plaats vinden op DSV Sint Jansbrug, en beginnen om 21.00 uur. Zorg voor een schitterend filmpje en pak nu alvast die voorsprong in het borrelklassement!

Ook zullen we de route presenteren, en daarna voor een knallend feestje zorgen.

Tot 4 maart,

ZeeZeilRace commissie 2010


Happy New Year

2010 Is begonnen, het derde lustrumjaar van de ZeeZeilRace!

In totaal hebben 15 teams zich ingeschreven, samen met twee orga boten gaan we dus met 17 boten. Heb je nog vrienden die toch meewillen, dan kan dat nog. Inschrijven kan in overleg met de orga, de prijzen voor de boten zullen echter hoge zijn.

4 Maart zal er een teampresentatie borrel zijn. Hier kunnen alle teams zichzelf presenteren door middel van een filmpje of presentatie. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe site, op deze site zal ook een kopje teams komen. Ieder team kan hier een stukje, filmpje en of foto uploaden. Zodat je alvast kan zien wie er dit jaar deelnemen. Meer details hierover zullen we later sturen als de site af is.

Met nautische groet,
ZeeZeilRace commissie 2010.


Deadline inschrijvingen

24 December is de dealine om je in te schrijven voor de ZeeZeilRace. Dat houdt in dat deze week de laatste week is om je team bijeen te krijgen!

Dus borrel met je maatjes en schrijf je in via het tabblad inschrijven.

Het is na inschrijving nog mogelijk mensen aan je team toe te voegen, of personen te wisselen.

 

Met nautische groet,
ZeeZeilRace commissie 2010.


Vlucht boeken

Heb je je nog niet ingeschreven voor de ZeeZeilRace, maar heb je wel interesse, wees dan snel, want voor 24-december 2009 moeten de inschrijfpakketten bij ons binnen zijn.

De teams die zich al hebben ingeschreven raden wij aan om te vliegen. Het is dan verstanding om nu al de prijzen voor de tickets te vergelijken.

Voor de duidelijkheid hier nog even een overzicht van belangrijke data:

24-april-2010 om 17:00 uur boot ophalen,
01-mei-2010 om 12:00 uur boot inleveren.

Het ophalen van de boot kan waarschijnlijk eerder, het is verstandig om te zorgen dat je 24 april ergens in de middag in ieder geval in Athene bent, zodat je ook de nodige inkopen kan doen. 30-april zal de laatste racedag, iedereen zal dan 's avonds in de haven liggen waar de boot ook is opgehaald. 's Avonds zal er de prijsuitreiking zijn, en natuurlijk een feest met de nodige aandacht voor Koninginnedag!


De inschrijvingen voor de ZZR 2010 zijn begonnen!

Wil jij je ook inschrijven, ga dan naar het kopje inschrijven op deze website, en download het inschrijfpakket.

Er zijn echter ook nog een hoop teams zoekende, naar extra bemanning, maar vooral ook naar schippers. Dus heb jij ook een half team bij elkaar, mail dan de orga op orga@zeezeilrace.nl dan proberen wij deze team met elkaar in contact te brengen.

Voor het aanmelden telt wel vol=vol wil je dus verzekerd zijn van een boot is het misschien verstandig om met de mensen die je al hebt je alvast in te schrijven en de rest van de benanning later nog toe te voegen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, mail dan de orga of kijk nog even verder op de website.


Het is bijna zover, de inschrijvingen voor de ZZR 2010 gaan bijna beginnen. Maar voordat het zover is is er eerst nog een interesse borrel. Dus heb je nog geen (compleet) team, kom dan naar de interesse borrel op maandag 23-11-2009. Deze vindt net als de inschrijfborrel plaats op DSV Sint Jansbrug te Delft, Oude Delft 50-52.

De inschrijvingen voor de ZZR 2010 gaan Donderdag 26-11-2009 van start!!

 

Kun je er donderdag niet bij zijn, niet getreurd, het inschrijfpakket zal vanaf vrijdag ook online staan op deze site onder het kopje inschrijvingen.


De nieuwe ZZR commissie 2010 is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe race!! Volg ons op onze twitter, of via de info pagina.

Komende weeken zullen we gaan borrelen op diverse (zeil)verenigingen.

20 oktober, mayday, Groningen
22 oktober, RSZV de zeil, Rotterdam
27 oktober, De Blauwe Schuit, Leiden
12 november, Histos, Utrecht
25 november, Orionis, Amsterdam

 

 

 

 

 


Hieronder de flyer en het filmpje die we voor de race van 2010 hebben gemaakt.

 


 
Sonnema